BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, April 1, 2012

NAIB JOHAN WANITA BOLING!

Okey.. uolls on 30/3/2012 sy degan resminya telah diumumkan sebagai Naib Johan ketegori wanita PULAPOL Langkawi dengan jatuhan pin sebanyak 432 sebanyak 3 game... Alhamdulillah... Skill yg ada msih boleh diguna pakai walaupun dah lama x main..hehehhe...

Actually, on 30/3/2012 my opis wat tournament Kejohanan Boling Piala Komandan.. So, zaty digroupkan bersama dengan ijad alif n hafiz.. Suma dari Cawangan Pentadbiran... N im the on n only bunga dalam group 2...hehhhe...


        -Nie my group dr kiri me,ijad,alif n hafiz-

Okey, sebenarnya kami x plan pun nak pkai bju hitam putih.. Tp bila smpai ja suma pkai hitam putih except alif... Tp kan sportingnya alif nie smpai snggup dia g bli baju n pkai sama color on 2nd game..hhehe.. Sporting kan???

Okey,1st game mood okey lg so mau xmau 147 gak la my mark..hehhe... 2nd game jatuh sket coz mood ilang..hehhe.. 3rd game alhamdulillah dpt kembalikan semangat yg dah hilang...hehhe... As a result sy dpt Naib Johan bagi ketegori wanita wlpun kumpulan kami kalah..hehhe...


-Ahli kumpulan ajutan-hhhaha


-1st game mark-


-Hadiah yg saya dapat for 2nd place n hadiah lucky draw-


-Piala yg saya dapat-


-Hadiah lucky draw yg sy dapat-


-My opis mate yg mmg gila glam-hahahah...

Aktiviti 2 abes lebih kurang kul 7 gak la kan..hehheh.. So puas ati gak la dpt no2..hehhe... Angan2 nak numb 1 tp xmmpu coz johan 2 hebat sngat..huhu.. Xpe... Kpl Rohaya nex year sy akan cuba kalahkan kamu... hahahaha... Akan ku pastikan... hehehhe.

p/s : thanks syg wlpun xdapat dtg tgk sebab kena menarik n game ke2 bru syg wish but i really appreciate it.. LYSM!!

p/s/s : jaga org yg kamu syg jgn kaco hubungan org lain bru hubungan kamu bahagia n xdak yg akan ggu.. Mana ada yang sngup berkongsi mungkin kamu sngup tp ingt hukum karma skg nie on da sport klu x dibalas skg myb selepas kamu kawin. So, jgn berlagak sngt.. PNW

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 cit chat cot:

YaNa Yassin said...

Tahniah,..lama nya tak main bowling. :))

||EzzaTy AriFfiN|| said...

Thanks my dear yana..hehhe...jom la kita g men boling..hehe

||EzzaTy AriFfiN|| said...

Thanks my dear yana..hehhe...jom la kita g men boling..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShoutMix chat widget