BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, October 30, 2011

Segmen : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..


Abg Ben N Lyssa wat segmen... Wah teruja lah lak...hahahah
To sape2 yang nak join dialu-alukan KLIK SINI or yg nie KLIK SINI ... Yang mana 1 2 kowg bley pilih coz entry dowg sama ja..hahaahah....

Okeyh! Klu nak join nie syarat2 dia..heheh...
     
  1. Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog  .. Dan linkkan ke entri ini .
  2. Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
  3. Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
  4. Siap ? Tu jee.. tak banyak kan ? Tinggalkan url entri korang di ruangan komen blog BEN ASHAARIdan juga blog LYSSA SECRET
  5. Tutup , 8 malam ini , 30/10/2011



    Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET

Pada pendapat zaty, kedua-dua blog nie pandai menarik minat pembaca dengan setiap update yang dibuat.
Kedua-dua blogger nie selalu membantu blogger-blogger lain x kira yang baru or yang lama dalam mempromosikan blog.
Mereka jugak pandai buat bisness dalam blog...heheheeheh
Kedua-dua minat blogging..heheh =)
Dua-dua ramai followers..
Last, bagi zaty kedua-dua blogger nie merupakan icon tuk blogger2 baru menceburi minat dlm berblogging.

Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?

Asanye dowg nie klu wat contest or apa-apa program or bisness activiti ngan blogger2 lain mst dowg lg majukan..hahhaah...

10 cit chat cot:

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Azzah said...

salam kenal..singgah dari blog Lyssa.jom ke blog azzah
http://sayurlemak.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

||EzzaTy AriFfiN|| said...

thanks sume coz sudi dtg blog nie..heheheh... hope kowg enjoy! ;-)

Eza Boom Boom :) said...

Kita join segmen yang sama, yeah..Jejak kaki sini dengan riang gembira.. Hee, teruskan berblogging yaaa..All the best!

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

mursyid diey said...

salam kenal...terjah blog dari blog ben ashaari..wee...tak sempat masuk..tapi jalan-jalan jer la..

http://dzuandiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShoutMix chat widget